ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ BROIL KING
broilking-logo

Κάθε ψησταριά αερίου BroilKing® είναι κατασκευασμένη για να παρέχει δυνατότητα ευελιξίας σε ταυτόχρονο και διαφορετικό ψήσιμο. Ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε, το θρυλικό σύστημα ψησίματος της BroilKing® σας δίνει την δυνατότητα να ψήσετε σχεδόν οτιδήποτε στην ψησταριά σας με όποιον τρόπο επιθυμείτε εσείς. Μπορείτε να ξεροψήσετε τέλεια τις μπριζόλες σας, να σουβλίσετε πουλερικά η ακόμη και να ψήσετε γλυκά. Κάθε μέρος του συστήματος είναι σχεδιασμένο για ειδικό σκοπό. Όταν αυτά συνδυαστούν , τα αποτελέσματα είναι απλά θεαματικά. Δεν είναι τυχαία η καταπληκτική γεύση μπάρμπεκιου που παίρνετε από ένα BroilKing®.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς και περιορίζεται στην επισκευή η δωρεάν αντικατάσταση μερών που εμφάνισαν πρόβλημα σε κανονική οικιακή χρήση Η αντικατάσταση γίνεται στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας. Οποιοδήποτε άλλο κόστος επιβαρύνει τον αγοραστή Η εγγύηση αφορά τον αρχικό αγοραστή που εμφανίζεται στο έντυπο εγγύησης και αφορά προϊόντα που έχουν πωληθεί και χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη χώρα αγοράς.(Διαφορετικοί τύποι αερίου ανά χώρα απαιτούν άλλου τύπου εξαρτήματα)

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Μέρη φούρνου – Εκτός βαφής
Εφόρου ζωής : Imperial,Regal,Baron,Signet,Monarch,Royal,Gem
10 χρόνια εγγύηση: Porta-chef
Καυστήρες Διπλού Σωλήνα
10 χρόνια : Imperial,Regal,Baron,Signet,Monarch
Καυστήρες
5 χρόνια : Royal
3 χρόνια : Porta-chef
Άλλα μέρη Εκτός φιάλης
2 χρόνια

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ

  • Οποιοδήποτε πρόβλημα που οφείλεται σε ατύχημα, επέμβαση, λανθασμένη χρήση, μετατροπή στην συσκευή, βανδαλισμό, λάθος εγκατάσταση, λανθασμένη συντήρηση και παράλειψη περιοδικής συντήρησης , περιλαμβανομένης και ζημιάς στους σωλήνες από έντομα, όπως αναφέρεται στο παρόν εγχειρίδιο. Φθορές η ζημιές λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών (χαλάζι, καταιγίδες, σεισμοί), αποχρωματισμός λόγω έκθεσης σε χημικά (κατ ευθείαν η στην ατμόσφαιρα)
  • Έξοδα φορτώσεως και μεταφοράς
  • Κόστος παραλαβής και επανεγκατάστασης
  • Εργατικό κόστος επισκευής και επανεγκατάστασης
  • Κόστος τηλεφωνημάτων στο σέρβις.
  • Ευθύνη για παράπλευρες ζημίες.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Γνήσια OMC ανταλλακτικά πρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται για τις αντικαταστάσεις. Χρήση μη γνήσιου ανταλλακτικού ακυρώνει την εγγύηση.

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ
Η διάρκεια ζωής των χαλύβδινων καυστήρων εξαρτάται αποκλειστικά από την σωστή χρήση τους , την συντήρηση και τον καθαρισμό τους. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη λόγω κακής χρήσης και συντήρησης

ΕΜΑΓΙΕ ΣΧΑΡΕΣ
Οι σχάρες μας είναι με εμαγιέ επικάλυψη για ευκολία στο καθάρισμα και αποφυγή κολλήματος του φαγητού. Το εμαγιέ είναι βασικά επικάλυψη γυαλιού. Ξεφλούδισμα μπορεί να εμφανιστεί αν δεν τις χρησιμοποιείτε σωστά. Αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία τους. Οι σχάρες δεν καλύπτονται για ξεφλούδισμα η σκουριά λόγω κακής χρήσεως. Αν εμφανιστεί σκουριά ξύνουμε και καλύπτουμε με μαγειρικό λάδι.

ΣΥΣΤΗΜΑ FLAV-R-WAVE™
Το σύστημα Flav-R-Wave™ καλύπτεται έναντι αστοχίας υλικού, η σκουριάς , για περίοδο 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς. Επιφανειακή σκουριά δεν επηρεάζει την λειτουργία του και δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Αν εμφανιστεί σκουριά απομακρύνετέ την τρίβοντάς την και καλύπτοντας την επιφάνεια με μαγειρικό λάδι.

ΦΙΑΛΗ ΑΕΡΙΟΥ
Η OMC δεν κατασκευάζει φιάλες αερίου. Για την φιάλη αερίου, υπεύθυνος είναι ο κατασκευαστής της Εάν η φιάλη έχει ελαττώματα και δυσλειτουργία η εάν έχετε απορίες σχετικά με την φιάλη , επικοινωνήστε με τον πωλητή της φιάλης η τον κατασκευαστή.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ


ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Αφού έχετε τελειώσει, ετοιμαστείτε για το επόμενο ψήσιμο καίγοντας τα κατάλοιπα του φαγητού που έχουν μείνει στην σχάρα και στο σύστημα Flav-R-Wave, ως εξής:

Σχάρες
Βγάλτε το φαγητό απο την σχάρα, γυρίστε την ρύθμιση θερμοτητας στο HIGH και αφήστε το έτσι για 5-10 λεπτά με το καπάκι κλειστό η μέχρι να σταματήσει ο καπνός. Κλείστε την παροχή αερίου απο την φιάλη και μετά κλείστε όλους τους διακόπτες της συσκευής. Χρησιμοποιείστεσυρματόβουρτσα με μακρύ στέλεχος, για να καθαρίσετε την σχάρα. Θυμηθείτε οτι η συσκευή καίει, και βάλτε γάντια κουζίνας η πιάστε την βούρτσα με το πανάκι της κουζίνας. Δεν χρειάζεται να πλύνετε την σχάρα . Αν όμως θέλετε να την πλύνετε κάντε το με μαλακό σαπούνι και νερό και ξεβγάλτε την καλά. Μην χρησιμοποιήστε καθαριστικό φούρνου!

Πορσελάνινη επικάλυψη
Οι περισσότερες σχάρες μας είναι καλυμένες με ανθεκτικό εμαγιέ για ευκολία στον καθαρισμό και να μην κολλάει το κρέας. Αν δεν τις χρησιμοποιούμε σωστά μπορεί να εμφανιστούν ρωγμές. Αυτές οι ρωγμές δεν μειώνουν την αποτελεσματικότητα της σχάρας.Αν εμφανιστεί σκουριά, βγάλτε την, ξύστε το μέρος και αλείψτε με μαγειρικό λάδι.

Στήριγμα δοχείου λίπους
Είναι τοποθετημένο στον πάτο της ψησταριάς ακριβώς κάτω απο την τρύπα που τρέχει το λίπος. Το ίδιο το δοχείο δεν διατίθεται με την συσκευή . Αν αρχίσουν να μαζεύονται κατάλοιπα στο σύστημα, βγάλτε τις σχάρες και ξύστε την επιφάνεια του συστήματος με το πίσω μέρος της βούρτσας.

Flav-R-Cast
Υπολείμματα τροφής μπορούν να απομακρυνθούν χρησιμοποιώντας μία σπάτουλα η μία συρμάτινη βούρτσα. Καλύψτε την επιφάνεια Flav-R-Cast με μαγειρικό λάδι αν δεν χρησιμοποιείτε την συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα.Η επιφάνεια Flav-R-Cast έχει πορσελάνινη επικάλυψη για ευκολία καθαρισμού και αποφυγή σκουριάς. Κάποια γδαρσίματα μπορεί να προκληθούν απο κακή
χρήση. Αυτά δεν επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του Flav-RCast. Σε εμφάνιση σκουριάς ξύστε με σπάτουλα και καλύψτε με μαγειρικό λάδι.

Γενικό καθάρισμα
Με κρύα την συσκευή, βγάλετε τις χάρες. Εάν υπάρχουν γυρίστε τα ανάποδα. Καλύψτε κάρβουνα, Flav-R-Wave,Flav-R-Cast με αλουμινόχαρτο (την γυαλιστερή επιφάνεια προς τα κάτω). Ανάψτε τους καυστήρες στην ρύθμιση High με κλειστό το καπάκι, για 10 λεπτά η μέχρι να σταματήσιε οκαπνός. Τώρα κλείστε την παροχή αερίου απο την φιάλη. Και μετά κλείστε όλους τους διακόπτες της συσκευής στο OFF. Όταν η συσκευή κρυώσει βγάλτε το αλουμινόχαρτο και τα υπολοείμματα απο τα κάρβουνα, το Flav-R-Wave και το Flav-R-Cast με σκούπα αναρρόφησης Απομακρύνετε κάρβουνα, Remove η τα Flav-R-Wave/Flav-R-Cast, και καθαρίστε το εσωτερικό της συσκευής ξύνοντας τα πλευρά και χρησιμοποιώντας σκούπα κενού.

Κεραμικά κάρβουνα
Εάν οποιοδήποτε λίπος αρχίσει να διεισύδει στα κάρβουνα, βγάλτε τις σχάρες και γυρίστε τα κάρβουνα απο την άλλη πλευρά τους , πριν ανάψετε την ψησταριά.Σιγουρευτείτε οτι βάλατε τα κάρβουνα ομοιόμορφα σε μία στρώση.Η κάτω πλευρά τους θα Καθαριστεί κατα την διάρκεια της προθέρμανσης της συσκευής

 

cleaning_tools_broil_king

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Για την ασφαλή και αποτελεσματκή λειτουργία, πρέπει να ελέγχονται και να καθαρίζονται τα ακόλουθα μέρη, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο, η μετά απο περίοδο αχρησίας άνω του μηνός.

Καυστήρας
Βγάλτε τον καυστήρα και ελέγξτε για ρωγμές η διάβρωση. Καθαρίστε το εσωτερικό με το βουρτσάκι για να απομακρύνετε εμποδια (π.χ.αράχνες). Όταν ο καυστήρας είναι εκτός, καθαρίστε το εσωτερικό του πάτου ξύνοντας τις πλευρές και ρουφώντας τα κατάλοιπα με σκούπα κενού.

Σωλήνας
Επιθεωρήστε και αντικαταστήστε τον σωλήνα αν υπάρχει ανάγκη.

Περιποίηση του εξωτερικού
Εάν εμφανιστούν άσπρα σημάδια οξείδωσης, πλύνετε το εξωτερικό ης συσκευής με μαλακό σαπούνι και νερό. Ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με πανί και μαγειρικό λάδι. Για επισκευή γδαρσιμάτων χρησιμοποιήστε καλής ποιότητας σπρευ βαφής για υψηλές θερμοκρασίες στα συγκεκριμένα σημεία. Η οξείδωση είναι φυσιολογική διαδικασία και εμφανίζεται στα σιδερένια και ατσάλινα μέρη και δεν επηρεάζει άμεσα την λειτουργία της συσκευής.

Ανοξείδωτα μέρη
Πλύντε τα με μαλακό σαπούνι και νερό. Χρησιμοποιήστε το σχετικό καθαριστικό (κωδικός #70395 ή #44395). Ο καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να αλλάξουν το χρώμα των ανοξείδωτων μερών. Αυτή η μεταβολή στο χρώμα δεν αποτελεί κατασκευαστκό ελάττωμα.

Πλευρικά ράφια
Πλύνετε με νερό και σαπούνι. Για να διατηρηθεί η καλή εμφάνισή τους αλείψτε με μαγειρικό λάδι.

Αντικατάσταση εξαρτημάτων
Αν εμφανιστεί πρόβλημα στον ρυθμιστή, τον σωλήνα, τον καυστήρα η τις βαλβίδες ελέγχου, μην τις επισκευάσετε. Επικοινωνήστε με το σέρβις για επισκευή η αντικατάστασή τους. Χρησιμοποιείτε πάντα γνήσια ανταλλακτικά OMC.

Ελεγχος διαρροής
Αφού επανασυνδέσετε την φιάλη, ακολουθείστε την διαδικασία ελέγχου διαρροών.

Γενικό καθάρισμα
Με κρύα την συσκευή, βγάλετε τις χάρες. Εάν υπάρχουν γυρίστε τα ανάποδα. Καλύψτε κάρβουνα, Flav-R-Wave, Flav-R-Cast με αλουμινόχαρτο (την γυαλιστερή επιφάνεια προς τα κάτω). Ανάψτε τους καυστήρες στην ρύθμιση High με κλειστό το καπάκι, για 10 λεπτά η μέχρι να σταματήσιε οκαπνός. Τώρα κλείστε την παροχή αερίου απο την φιάλη. Και μετά κλείστε όλους τους διακόπτες της συσκευής στο OFF. Όταν η συσκευή κρυώσει βγάλτε το αλουμινόχαρτο και τα υπολοείμματα απο τα κάρβουνα, το Flav-R-Wave και το Flav-R-Cast με σκούπα αναρρόφησης Απομακρύνετε κάρβουνα, Remove ητα Flav-R-Wave/Flav-R-Cast, και καθαρίστε το εσωτερικό της συσκευής ξύνοντας τα πλευρά και χρησιμοποιώντας σκούπα κενού.

VIDEO

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUAL-TUBE

grill_feature_5

Κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, οι καυστήρες διπλής σωλήνωσης Dual-Tube είναι σχεδιασμένοι για να εξασφαλίζουν συνεχή φλόγα από εμπρός μέχρι πίσω. Οι καυστήρες Dual-Tube θα ζεστάνουν την ψησταριά μέχρι την επιθυμητή θερμοκρασία μέσα σε λίγα λεπτά, για αποτελεσματική απόδοση στο ψήσιμο. Η πατενταρισμένη τεχνολογία των καυστήρων διπλής σωλήνωσης Dual-Tube, βελτιώνει την απόδοσή σας διανέμοντας ομοιόμορφα τη θερμότητα και αποκλείει σημεία που είναι είτε, πολύ καυτά είτε πολύ κρύα.
 

 

FLAV-R-WAVE

grill_feature_54

Το ανοξείδωτο σύστημα ψησίματος Flav-R-Wave™ παρέχει εξαιρετική διανομή της θερμότητας επάνω σε όλη την επιφάνεια του grill και προστατεύει ταυτόχρονα και τους καυστήρες μακροχρόνια. Ακόμα, τα υγρά από το ψημένο κρέας που στάζουν, πέφτοντας στο Flav-R-Wave™, εξατμίζονται στιγμιαία! Από την εξάτμιση αυτή, ο ατμός που δημιουργείται εμποτίζει το φαγητό και δημιουργεί την πασίγνωστη γεύση μπάρμπεκιου.

 

ΣΧΑΡΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

grill_feature_86

Οι σχάρες δίνουν άψογη διατήρηση θερμότητας και εξαιρετική δύναμη για ξεροψήσιμο ώστε να κρατήσουν τους χυμούς και την γεύση. Οι βαρέως τύπου μαντεμένιες σχάρες έχουν δύο πλευρές. Η μία είναι για να δημιουργούν αυτές τις γραμμές που φανερώνουν το ξεροψήσιμο, ενώ η άλλη εξασφαλίζει μέσω των καναλιών την διαρκή ύγρανση του φαγητού.Από την άλλη ,οι χοντρές ανοξείδωτες σχάρες 9 χιλ. είναι πολύ εύκολες στο καθάρισμα, σας προσφέρουν αντοχή για πολλά χρόνια.

 

ACCU-TEMP ΚΑΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

grill_feature_55

To ευανάγνωστο, από ανοξείδωτο ατσάλι θερμόμετρο Accu-Temp των ψησταριών Broil King, διαθέτει έναν ανιχνευτή που φθάνει βαθιά μέσα στο φούρνο της ψησταριάς, δίνοντάς σας κάθε στιγμή την ακριβή θερμοκρασία! Με το σύστημα Accu-Temp θα μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία ψησίματος και ταυτόχρονα να την αυξομειώνετε με τις βαλβίδες γραμμικής ροής Linear Flow με τα περιστροφικά Sensi-Touch 180ο κουμπιά!

 

ΘΑΛΑΜΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

thalamos-psisimatos-diathrhsh-thermothtas

Κατασκευασμένοι από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο ή χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτοί οι ανθεκτικοί θάλαμοι ψησίματος παρέχουν εξαιρετική διατήρηση της θερμότητας καθώς και μακροχρόνια αντοχή. Είναι σχεδιασμένοι να εξασφαλίζουν ομαλή διάχυση της θερμότητας αλλά και ακριβή έλεγχό της. Ο πυθμένας του θαλάμου μπορεί ακόμη να εξατμίσει όσα υγρά πέφτουν , έτσι ώστε η γεύση να παραμείνει εκεί που ανήκει…στο ψητό σας.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.