Ότι και αν ψάχνετε, θα το βρείτε σε εμάς
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ,
βλάβες, συσκευές, service  
ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

BUILT FOR GREAT BARBECUE FLAVOR

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
ΤΖΑΚΙΑ
DESIGNED TO BE DIFFERENT
ΛΕΒΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ
ΑΠΟ ΤΟ 1953 ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΕΝΟΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ
company

η εταιρεία μας

Εμπιστευτείτε την απόλυτη εξειδίκευση

Ιδρυτής και υπεύθυνος της επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας και ειδικότερα στα αέρια καύσιμα από το 1999, είναι ο Σιέτος Θεόδωρος. Ο κος Σιέτος είναι Πιστοποιημένος Εγκαταστάτης Αερίων Καυσίμων με αριθμό αδείας Νο2 και Εξουσιοδοτημένος Τεχνικός των μεγαλύτερων αντιπροσωπειών στην Ελλάδα. Ενδεικτικό της πολυετής εμπειρίας που έχει, είναι το γεγονός ότι ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή των εμπορευματικών σταθμών (CARGO) αεροδρομίου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ αλλά και για τα 4 πρώτα χρόνια λειτουργίας του αεροδρομίου στον τομέα του φυσικού αερίου, όπως επίσης για την κατασκευή του τμήματος φυσικού αερίου στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Η επιχείρηση κάνει λιανική πώληση και χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων, συσκευών εξοπλισμού γενικής και ειδικής χρήσης καθώς και εμπόριο υδραυλικών ειδών και εξοπλισμού για εγκαταστάσεις θέρμανσης.

Στοιχείο διαφοροποίησης της επιχείρησης, από τους ανταγωνιστές, είναι η υπεραξία που παρέχει στους πελάτες της μέσω των άρτιων και ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων που παρέχει. Το μεγάλο εύρος των προϊόντων και η ποικιλία εφαρμογών, προσφέρει στους επαγγελματίες και στους οικιακούς πελάτες, τις ιδανικότερες λύσεις για τις εφαρμογές τους, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Η επιχείρηση έχει να επιδείξει μόνο κερδοφορία τα τελευταία χρόνια και ανάπτυξη.

 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ/ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, AFTER SALES ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.